Tulokset julkaistiin viime viikon torstaina. Tiedon pisteistä sain kuitenkin vasta tänään. Uneni oli enneuni, sillä yhteispisteeni olivat huimat 49,50 ja valintakoepisteet 21.00. Alin hyväksytty pistemäärä valintakoekiintiössä oli 48,60.

Tällä hetkellä yritän keskittyä vaan kesään, vaikka tulevaisuus käykin usein mielessä. Meidän vauva ei pysy vauvana ikuisesti ja minun pitää seuraavan parin vuoden aikana tehdä siirto joko opiskelun tai töiden suhteen. En sano, ettenkö yrittäisi lääketieteelliseen vielä toisen kerran. Toistaiseksi ajatus toisesta kierroksesta vaan on liian rankka ja mielipuolinen.

Joka tapauksessa seuraavaksi on taas tiedossa yo-kirjoitukset, kun yritän korottaa keväisen kemiani eximiaan tai laudaturiin. Sitä pidemmälle en jaksa katsoa. Varasuunnitelmia ja lisäkoulutusta jo olemassa olevalle tutkinnolle olen myös miettinyt, mutta katson nyt ajan kanssa, mihin ratkaisuun päädyn ja tämä blogi päivittyy sitten sen mukaan...

Sydämestäni toivotan onnea kaikille tänä keväänä lääketieteelliseen päässeille, niillekin, jotka vielä odottavat omia tuloksiaan. Teistä tulee varmasti hyviä lääkäreitä!